Dit is de archiefsite van Cactusfestival 2016. Klik hier voor de huidige editie.

Services

Are you ready for the festivals?

Vergeet je zorgen en concentreer je enkel op de muziek. Dit jaar zorgt ING voor Free Festival Services die je favoriete festival nog leuker gaan maken. Niets om je spullen in op te bergen? No stress. Batterij van je gsm plat? Geen paniek! ING heeft er allemaal aan gedacht. Je moet enkel zelf zorgen voor een geweldige sfeer.

Hieronder een overzicht van wat je allemaal te wachten staat ...

Gratis diensten op de festivalweide

Gratis lockers

De gratis lockers zullen ook dit jaar zeker niet ontbreken. Laat je spullen achter in een veilige omgeving zodat je zonder extra gewicht helemaal kunt losgaan op de muziek van je favoriete band.

Gratis GSM Charging Lockers

Dit jaar zal de teleurstelling van een lege gsm-batterij niet bestaan op het festival. Dankzij de aangepaste GSM Lockers van ING kan je je gsm op een veilige manier opladen terwijl je verder geniet van je favoriete muziek.

Geen zin in parkeerstress?

Dankzij ING kun je een dag lang gratis parkeren naast het station. Reserveer hier een van de 300 gratis parkeerplaatsen!

ATM / Cash Management

Niets is erger op een festival dan ineens zonder geld te zitten. ING zorgt met hun geldautomaten dat dit niet meer gebeurt en neemt het volledige beheer van de automaten op zich. Dit vanaf de plaatsing van de containers tot de werkelijk functionering ervan.