Dit is de archiefsite van Cactusfestival 2016. Klik hier voor de huidige editie.

Cactus Oasis

Welkom in onze hemelse oase van rust op het Cactusfestivalterrein!

Relax in onze wuivende hangmatten of neem een verfrissende duik in ons openluchtzwembad. Plof u in één van onze comfortabele strandstoelen op het zonneterras, terwijl de kids ravotten in een fantasierijke speeltuin. Dompel uzelf onder in de unieke Carpool of neem een boomdouche ...Leg uw lot in de betrouwbare handen van nonkels Luc en Luc, de meesters in dit stukje paradijs op aarde. Kom, beleef en leef je uit op Cactus Oasis!

Ook te vinden op CACTUS OASIS:

dROOMs
BY MOWK

De chillywillyhuisjes van Mowk - geprint met het ontwerp van jonge designers - waren vorig jaar een hit en zijn er ook dit jaar terug bij! Chillen in stijl!

Circusatelier WOESH!
Klimmen, klauteren en acrobatische toeren uithalen kan je met Circusatelier Woesh!

SCHMINK-IT
De snoet van uw koters in kleuren die u nooit had vermoed dankzij Schmink-It!

Cactus Oasis, op zaterdag en zondag op Cactusfestival, is een concept van Bolwerk i.s.m. Instituut voor Volkswarmte, Nester en Den Draad. www.bolwerk.be

Iedereen V.I.P. - Skybar

Wil je ook eens in de watten gelegd worden zoals een echte VIP? Dit jaar voorzien we op Cactusfestival een VIP-platform, niet alleen voor de happy few, ook voor jou!

Dat is tenminste, wanneer je een drankje consumeert en bijgevolg het project van de Brugse organisatie Solar Zonder Grenzen in Afrika steunt! Solar Zonder Grenzen voorziet zonnekiosken in dorpen zonder elektriciteit. De lokale bevolking kan er lampen huren en opladen tegen betaalbare prijs.

Verder hoef je enkel te genieten van het prachtige zicht op het podium en van een heuse VIP-behandeling met alles erop en eraan. Want wie zijn steentje bijdraagt voor het goede doel, is voor ons a Very Important Person!Meer info op www.solarzondergrenzen.be

Tentakel

Alsof ons festivalterrein nog niet gezellig genoeg was, doen we er nog een schepje bovenop met een gloednieuwe zitruimte. De zitruimte wordt een ontmoetingsplaats waar je even tot rust kan komen, zonder ook maar iets van het Cactusfestival te moeten missen!

De zitbankjes, bekleed met zacht gras, vormen een harmonisch geheel met het festivalterrein, terwijl de hippe rocky chairs voor een speels contrast zorgen. De zitruimte is omgeven door een greenwall en een unieke plafondconstructie, die overdag zorgt voor een prachtige lichtinval. Bij het vallen van de avond maakt de zon plaats voor warme sfeerverlichting.

We weten nu al welke de hotspot zal zijn op de 35e editie van het Cactusfestival!

En verder ...

MMM-MARKT
De foodtrucks zijn alomtegenwoordig, ook op ons festival! Geniet van traditionals als friet, wafels en vers fruit of maak een culinaire reis van Frankrijk, Italië en Cyprus over Marokko en Congo naar Libanon, Nepal, India en Mexico!

Forchette
Forchette laat haar zoo uit op Cactusfestival!
www.forchette.be

Jan Franssen
Cactusfestival als instant inspiratie voor sfeervolle schilderijen en de befaamde fluoboom door Jan Franssen.

Dj's
Moet er nog muziek zijn? Het Entrepot zorgt dit jaar voor de zomerse (dans)plaatjes op het terras van de festivalmarkt!

vrijdag 08 juli
El Pea 16u
Nostalgebra 21u

zaterdag 09 juli
Chic Et Pas Cher 11u
The O.B.® All-Stars 18u

zondag 10 juli
Mondaze Radio 11u
Dubbel Dee & Jazzcat 18u

Pieples
Pieples maakt speelse en ludieke digitale impressies van het festivalpubliek! Vereeuwig jouw festivalbezoek met een fijn aandenken!

Monster Bob
Twee oudjes wilden niet zomaar met een rollator rijden en pimpten het ordinaire ding om toch ietsje te kunnen imponeren. Of dat lukt is de vraag ...