Oasis

Welkom in onze oase van rust en ontspanning op het Cactusfestivalterrein!

Bolwerk zorgt er ook dit jaar voor dat je tijdens het festival even aan de drukte kan ontsnappen in Oasis. Relax in onze wuivende hangmatten en ontspan terwijl de kids ravotten op fantasierijke speelinstallaties. Als je stiekem liever gewoon met hen meespeelt, dan kan dat natuurlijk ook!

Haal je bouwtalent nog eens boven en leef je uit op een oversized meccano, laat je kinderen rondgereden worden door onze Sterke Man of ga in therapie bij het Booster’s Treatment Center. Oasis is een plek voor de hele familie.

Kom, beleef en leef je uit op Oasis!

Den Draad

Den Draad

Een echte mastodont van een playscape: maar liefst 65 vierkante meter aan banden, ballen en netten voor eindeloos veel speelplezier. Schoenen uit en springen maar! Als kraakverse speelimpuls wordt dit landschap ook nog eens doorspekt met mysterieuze klimtorens voor smachtende jonkvrouwen, reddende ridders ... en boze stiefmoeders. Den Draad zorgt voor wat romantiek, mysterie en gevaar in een sprookjesachtige setting.

Booster's Treatment Center

Booster's Treatment Center

Last van burnout, depressie of eenzaamheid? Booster's Treatment Center helpt je de goeie weg op. Geen mindfulness, yoga of fitness, maar interactief belevingstheater. Laat je testen en beleef de therapieën van het Booster's Treatment Center vanop de eerste rij. Modern problems? Modern solutions!

Schmink-It

Schmink-It

De snoet van je koters in kleuren die je nooit had vermoed dankzij Schmink-It!

Mammoet Gerard

Mammoet Gerard

Nog een mastodont, maar dan van het prehistorisch type. Gerard is een kindervriend en de belichaming van creativiteit. Kruip over obstakels, glij van die glijbaan af en begin dan gewoon opnieuw!

De Sterke Man

De Sterke Man

Af en toe mag de Sterke Man, weliswaar onder toezicht van zijn vrouw, eens buiten komen. Op Cactusfestival mag hij zich nog eens uitleven, door een lange rij karretjes met joelende kindjes voort te trekken. Ongetemd en bruut, dit moet je gezien hebben!

Meccano

Meccano

Begeleid door twee professionele bouwers kunnen de kinderen (of jijzelf, nostalgie troef!) een good old meccano bouwen. Alleen is dit exemplaar mega, maxi en zonder plannetje om te volgen. Grijp die koppelstukken, moeren, bouten en een aantal houten planken en laat je creatieve geest maar eens volledig uit de bol gaan.

Circusatelier Woesh

Circusatelier Woesh

Word een echte acrobaat onder professionele begeleiding van Circusatelier Woesh! Op hun open piste kun je deelnemen aan de knotsgekke opdrachten van hun Circusroulette.