Toegang voor kinderen en jongeren t.e.m. 14 jaar

Toegang en volwassen begeleiding

Afhankelijk van de leeftijd verschilt de toegang tot Cactusfestival voor kinderen en jongeren t.e.m. 14 jaar en moeten ze al dan niet vergezeld zijn door een volwassene die voor hen verantwoordelijk is.

Cactus Muziekcentrum kan op geen enkel moment verantwoordelijk gehouden worden voor het doen en laten van minderjarigen in het festivalpark!

Lees hieronder aandachtig de toegangsregels per leeftijdscategorie. 

Is je kind jonger dan 2 jaar dan is de toegang voor je kind gratis en kan je rechtstreeks naar de ingang.

Volwassen begeleiding

Deze leeftijdsgroep krijgt enkel toegang tot Cactusfestival (en alle onderdelen ervan) onder begeleiding van een volwassen ticketkoper, die op dat moment ook optreedt als verantwoordelijke.


Toegang

Voor kinderen van 2 t.e.m. 12 jaar is de toegang gratis, mits registratie aan het kids-loket.


Registratie aan het kids-loket van de ticketbalie

Omwille van de veiligheid en om te kunnen anticiperen op onverwachte voorvallen houden we een lijst bij van alle kinderen tussen 2 en 12 jaar en hun volwassen begeleider. Ook het gsm nummer wordt genoteerd. Deze registratie is verplicht op iedere dag dat je het festival bezoekt en gebeurt aan het kids-loket van de ticketbalie. Na het invullen van de nodige gegevens, wordt het gepaste toegangsbewijs gegeven.

• Per volwassen begeleider kan je elke dag max. 3 kinderen laten registreren.
• Zorg ervoor dat je de leeftijd van je kind kan bewijzen aan de hand van een Kids-ID of ISI+ kaart.

Indien je online had gepreregistreerd, meld je dan iedere dag dat je het festival bezoekt aan het kids-loket 'Preregistratie' aan, waar de opgegeven gegevens gecontroleerd worden en een gepast toegangsbewijs gegeven wordt. Vergeet zeker het Kids-ID of ISI+ kaart niet!


Conform de GDPR bepalingen worden alle gegevens na het festival verwijderd. Deze worden niet gebruikt voor promotionele doeleinden.


Wat indien het festival is uitverkocht?

Indien het festival zou uitverkopen, dan blijft toegang mogelijk voor kinderen t.e.m. 12 jaar, zolang de begeleidende volwassene over een geldig toegangsticket voor die dag beschikt.

Toegang

Voor jongeren van 13 en 14 jaar is de toegang betalend. Zij hoeven niet geregistreerd te worden.


Vrijdag 5 juli

Voor de editie 2019 waren enkel op zaterdag en zondag tickets aan verminderde prijs beschikbaar voor 13 en 14 jarigen. Op vrijdag dienden zij een gewoon ticket te kopen. Aangezien vrijdag 05 juli ondertussen is uitverkocht, zijn er helaas ook geen tickets aan verminderde prijs meer beschikbaar.


Zaterdag 6 en zondag 7 juli

Op zaterdag en zondag kunnen jongeren van 13 en 14 jaar een ticket aan verminderde prijs kopen: € 15 per dag.

Deze tickets kunnen enkel aan de dagkassa gekocht worden, na controle van de leeftijd. Vergeet dus je Kids-ID of ISI+ kaart niet!

Deze tickets blijven beschikbaar onder voorbehoud van de max. capaciteit van het Minnewaterpark.


Wat indien het festival is uitverkocht?

Cactusfestival is op vrijdag uitverkocht, ook voor 13 en 14 jarigen. Op zaterdag en zondag echter kunnen 13 en 14 jarigen nog steeds een ticket aan verminderde prijs kopen aan de ticketbalie, onder voorbehoud van de max. capaciteit van het Minnewaterpark.

Komt je van ver en wilt je zeker zijn dat je als 13-14 jarige nog binnen kan, neem dan contact met het secretariaat via 050 33 20 14.