Meteen naar de inhoud

Nieuws

Cactusfestival 2023, GOOSE, KURT VILE, CHARLOTTE ADIGERY & BOLIS PUPUL, …

Cactusfestival blaast dit jaar 40 kaarsjes uit! De ideale aanleiding om op vrijdag te gaan voor een stomend openingsfeest met concerten van o.a. GOOSE, GOLDBAND en CHARLOTTE ADIGERY & BOLIS POPUL.

THE HAUNTED YOUTH, die vorige week nog schitterden op Eurosonic, het grootste Europese showcasefestival, komen het programma versterken op zaterdag 8/07, samen met millenial superwoman MEROL. Slackerkoning KURT VILE en zijn VIOLATORS tekenen dan weer voor een exclusief festivalconcert op zondag 9 juli. Meer namen tba!

Goldband

De drie Rotterdamse stukadoors van Golband komen na een withete festivalzomer in 2022 en twee uitverkochte Lotto-arena’s Cactusfestival onveilig maken met hun combinatie van pompende beats en catchy songs. Alles kapot!

Goose

De Kortrijkzanen van Goose gelden al meer dan 15 jaar als dé elektrorockband van België. Live duwen ze hun hits naar epische proporties. Dance met de power van een rockband.

Charlotte Adigéry & Bolis Pupul

DEEWEE duo Charlotte Adigéry & Bolis Pupul zijn onze internationale doorbraak van het jaar. Op hun debuutalbum ‘Topical Danser’ dansen Charlotte & Bolis niet rond, maar bovenop de hete hangijzers. Na een uitverkochte show in Cactus Club terug op het podium van Cactusfestival, volgens de bookies met een verzameling MIA’s onder de arm.

Kurt Vile & The Violators

Philly’s Constant Hitmaker’ schudt met bedrieglijk gemak zonnige slackerpareltjes uit de mouw. Sinds doorbraakplaat ‘B’lieve i’m going down’ de patroonheilige van langharig tuig met een voorliefde voor onthaasten.

Kurt brengt zijn hitmakers mee voor een extra scheut rock’n’roll op zondagmiddag.

The Haunted Youth

Nog een Belgische doorbraak! De band van Hasselaar Joachim Liebens scoorde met ‘Teen Rebel’ een megahit en loopt zich eveneens warm voor de MIA’s. Ook voor The Haunted Youth lonkt het buitenland, sinds ze te boek staan als het beste concert van showcasefestival Eurosonic.

Merol

Millenial superwoman Merol empowert, troost, legt haar ziel bloot en bouwt graag een stevig feestje. Merol staat klaar met de meest bevrijdende liveshow van de lage landen. Lekker met de meiden Cactusfestival!