Meteen naar de inhoud

Deco

Tentakel

Tentakel is een collectief van creatievelingen, kunstenaars, vakmensen en vrijwilligers die hun gepassioneerde handen in elkaar slaan om van een concept een totaalbeleving te maken. Naast de alom bekende Skybar en Green Lounge zorgt Tentakel ook dit jaar weer voor een aantal creatieve injecties in het Minnewaterpark!

Jan Franssen

Cactusfestival als instant inspiratie voor sfeervolle schilderijen en de befaamde fluoboom! Meer info over kunstenaar Jan Franssen vind je op janfranssen.be.

tote

TOTE maakt speelse en digitale impressies van het festivalpubliek! Vereeuwig jouw festivalbezoek met een fijn aandenken!

Collectief Der Onbeperkten

Collectief Der Onbeperkten

De nadruk binnen dit kunstenaarscollectief, gevestigd op de site van House Of Time in Brugge, ligt op experiment. Ze verdiepen zich in ruimtelijk werk maar ook tekenen, schilderen en andere technieken komen aan bod. Er wordt gewerkt met steen, hout, metaal en andere materialen.

Het collectief is toegankelijk voor iedereen met goesting naar artistieke exploratie, toffe groepsactiviteiten, projecten, etc.