Meteen naar de inhoud

Oasis

Welkom in onze oase van rust en ontspanning op het Cactusfestivalterrein!

Tussen twee concerten door even in een ontspannen sfeer tot rust komen? Op Cactus Oasis, je favoriete hang-out spot op zaterdag en zondag, is dat geen probleem! Nestel je aan de oever van het Minnewater in een van onze hangmatten, geniet van een drankje op het zonnige terras en kom helemaal tot rust. Ondertussen kunnen de kids naar hartenlust ravotten op fantasierijke speeltoestellen van Bolwerk. Binnenkort volgt mee info over de speeltoestellen op Cactus Oasis.

Sharona

Sharona

Dit knotsgekke hindernissenparcours ontstond tijdens de lockdown als coronaproof alternatief. Hij werd echter al snel een grote publiekslieveling, mét of zonder maatregelen!

Woesh

Woesh

Vergeet Lego en Playmobil! Maak kennis met dit bouwtapijt voor kleuters, kinderen en ouders, waarop je met natuurlijke materialen de vreemdste bouwsels kan maken.

De Werf

De Werf

In deze speeltuin wordt er gewerkt! Er is van alles te doen: in elkaar zetten, vijzen draaien, schuren en vooral veel spelen. De Werf is een fantasiespel, een theater waarin de kinderen een hoofdrol spelen, alsook een puur speeltoestel voor iedereen die graag speelt.

Julie's Mobelle

Julie's Mobelle

Wil jij dit jaar relaxen op het Cactusfestival? Kom dan zeker eens genieten van een ontspannende massage bij Julie’s Mobelle. Of wens je liever een verfrissende gelaatsbehandeling met een mineralen make-up-beurt van Bella Pierre? Kies jouw festivallook en straal op het festivalterrein!

Het Doek

Het Doek

Een groot mobiel schilderdoek wordt binnen gerold op Cactus Oasis. Kinderen en ouders schilderen onder begeleiding een collectief kunstwerk.

Coco Ijskar

Coco Ijskar

Roomijs en sorbet voor kids & foodies. Niet alledaagse smaakmakers, met liefde gemaakt. Dat proef je!

VERweven VERwonderen

VERweven VERwonderen

Deze installatie stimuleert ontmoeting tussen kinderen en volwassenen. Eén voor één weven ze mee aan een gemeenschappelijk kunstwerk: een groots wandtapijt.

Dansvloer hosted by BLVRD

Bij het vallen van de avond wordt de Cabane Gitane geopend, een knaphandige caravan met de uitstraling van een gezellige huiskamer, die dienst zal doen als dj-booth. Samen met het Brugse jongerenmagazine BLVRD nodigen we een puike verzameling dj’s en selectors uit om het terras van Oasis in de latere uurtjes op zaterdag en zondag om te vormen in een zwoele dansvloer. Disco, house, hiphop, global sounds: alles om te schuren en shaken! De line-up wordt binnenkort beken gemaakt!

ZAT 09.07

Jon slo & juliojulio

09.07 >> 19:00-20:30

Jon slo & Juliojulio

Als deel van het thans heen gegane Brugse dj-trio It.Takes.Two waren jon slo & juliojulio er al bij op Cactusfestival 2019. Ondertussen is het trio een duo. Maar de voorliefde voor wacky leftfield, proggy house, bouncing electronics en de bizarre stuff die je achter in de platenbakken vindt is gebleven. Dagtrippers welkom!

Murkie

09.07 >> 20:30 - 22:30

Murkie

Met zijn Favela feestjes brengt Murkie het volk aan het dansen op de ritmische mix van baille funk, bass music, snuifjes latin en afro en hiphop en grime. Graag geziene gast bij Radio Ruit en Kiosk Radio.

Supafly Collective

09.07 >> 22:30-00:30 

Supafly Collective

Als de eerste all-female hip hop crew van België bouwde Supafly Collective een solide platform uit voor het genre, met een focus op womxn. Mikigold, Fatoosan, Young Mocro and Vaneeshua combineren hun verscheiden culturele en muzikale achtergronden, persoonlijke stijl en technische skills en zorgen voor feest en positive vibes voor en achter de draaitafels.

ZON 10.07

Dj Friendzone

10.07 >> 19:00 - 20:30

Dj Friendzone

Dj Friendzone hunkert naar jouw oprechte liefde met opzwepende rhythms, breaks en een all round platenselectie. De local met de neus voor de allerfijnste muziekjes.

Raph Stark (FFYS)

10.07 >> 20:30 - 22:30

Raph Stark (FFYS)

Solo, of als deel van het dj duo Food For Ya Soul is Raph Stark een graag geziene gast in het Belgische club- en festivalcircuit en is hij te horen op radio’s als Rinse France, Kiosk en D59B Berlin. Zijn sets navigeren vlotjes tussen hiphop, deep house, broken beat, jazz en latin. Good vibes only!

Huna Sounds

10.07 >>22:30 - 00:30

Huna Sounds

Het Gentse collectief HUNA SOUNDS staat bekend voor hun grenzeloze mix van global sounds uit elke windstreek en genre. Met hun energieke en dansbare dj-sets zijn ze een graag geziene gasten op o.a. Copacabana festival, Gentse Feesten en Leffingeleuren. Daarnaast hosten ze hun eigen avonden in Gent waar o.a. Altin Gün, Acid Arab, DJ Marcelle en AMMAR 808 al te gast waren. HUNA SOUNDS: Unmasking eclectic sounds from the global underground!