Ga naar de inhoud

Oasis

Welkom in onze oase van rust en ontspanning op het Cactusfestivalterrein!

Tussen twee concerten door even in een ontspannen sfeer tot rust komen? Op Cactus Oasis, je favoriete hang-out spot op zaterdag en zondag, is dat geen probleem! Nestel je aan de oever van het Minnewater in een van onze hangmatten, geniet van een drankje op het zonnige terras en kom helemaal tot rust. Ondertussen kunnen de kids naar hartenlust ravotten op fantasierijke speeltoestellen van Bolwerk.

Deze speeltoestellen vind je dit jaar op Cactus Oasis:

Creatool – Domino Drop
Maak gebruik van alle hersencellen bij de deelnemers, communiceer en werk samen om er één groot succes van te maken. Valt ie of valt ie niet? Dat is de vraag!

 

Woeshzone
Een geanimeerde open piste waar de deelnemers naar hartenlust mogen oefenen. Om het half uur kun je er ook een micro-circus workshop volgen.

 

Human Grijper
Een hilarische variant op de bekende grijpmachines die je op elke kermis kan tegenkomen. Die apparaten waar je het ene na het andere muntstuk in werpt en dan je best gaat doen om met behulp van een grijper een knuffel of een horloge te pakken. Komt dat zien, komt dat zien.

Playscape
Ondertussen een gevestigde waarde op Cactusfestival: een ‘springkasteel’ gemaakt van gigantische luchtballonnen ofte Playscape.

Productions en Zonen
Productions en Zonen brengt theater en maakt concepten in vele vormen. Bezielend, sfeerscheppend, publieksgericht, interactief, met een humoristische bijsmaak en een vleugje poëzie. Op Cactusfestival zorgen ze dit jaar voor de mobiele interventies Poëzie Badkuip, Spiegelbol en Floss.

 

Kapsalon OdeVie
Bij knotsgekke speeltoestellen hoort ook een knotsgek kapsel. Kapsalon OdeVie neemt de haren van jou en je kids onder handen op Oasis.

 

I.s.m. Bolwerk

cabane gitane hosted by BLVRD

Bij het vallen van de avond wordt de Cabane Gitane geopend, een knaphandige caravan met de uitstraling van een gezellige huiskamer, die dienst zal doen als dj-booth. Samen met het Brugse jongerenmagazine BLVRD nodigen we een puike line-up dj’s en selectors uit om hun dansbaar ding te doen op het terras van Oasis.

Zaterdag 13.07

La Rosa 19:00-20:30

Jong talent, maar al een vaste waarde bij jongerenradio Villa Bota, La Rosa weet het Brugse publiek te bekoren, dus kon ze niet ontbreken op onze dansvloer. Verwacht een appelmoes van baile tot brazilian funk, ghettohouse en techno.

Instagram

Ennaw 20:30-22:00

Als DJ, producer en founder/resident van het Brugse partyconcept Club Stout, weet Ennaw als geen ander hoe hij de dansvloer laat bewegen. Geïnspireerd door jazz, house, minimal en techno, passeren in zijn sets de grooviest tunes de revue. Hij stond al achter de decks bij Livingroom808, Chinastraat, Who’s Driving, Campo Solar en zelfs internationaal in verschillende clubs in Zwitserland.

Instagram

Slomo Sean 22:00-00:00

Slomo Sean is een van de oprichters van de ‘Chineurs de Belgique crew’, een alleskunner. Vaak verdwaald in de beste platenwinkels of in de diepten van het internet, is hij voortdurend op zoek naar nieuwe releases en oude zeldzaamheden. Met zijn zeer specifieke smaak heeft hij van zijn diversiteit zijn kracht gemaakt, waarbij hij niet aarzelt om van techno naar drum & bass te gaan of de wonderen van experimentele muziek te verkennen.

Instagram

zondag 14.07

OFFTHERECORDCLUB 19:00-20:30

Started from the bottom, now they’re definitely here. Dit dj-duo werkte zich mooi op tot degelijke partystarters, dat zich stilaan onderscheidt met een selectie die de grenzen van muzikale genres overstijgt. Om tot hun sound te komen, putten ze onder meer inspiratie uit hip-hop, r&b, amapiano, house en breakbeat. Ze produceren een energetische mix met pieken en luwtes, van een slow groove tot uptempo beats met alles tussenin.

Instagram

Jaegher 20:30-22:00

Jaegher zorgt voor een brede selectie platen uit alle lagen van het elektronische landschap. Electro, world, disco, house, italo garage, breaks, you name it. Variatie is key!


Instagram

Catalina 22:00-00:00

Catalina heeft haar plek in de Belgische elektronische muziekscene veroverd door sonische combinaties van breaks, leftfield electro en zware UKG. Met residenties in de ether van Bruzz en Kiosk Radio heeft ze naam gemaakt door de chemie tussen gedeconstrueerde, percussieve tempo's en aquatische melodieën te onderzoeken, terwijl ze tegelijkertijd elementen leende van haar muzikale invloeden in Groot-Brittannië. Haar sets tonen een technisch vermogen om genres te overstijgen, waarbij ze zich concentreren op de experimentele en vrolijke kant van elektronische muziek en de dansvloeren verder naar de stratosfeer en daarbuiten teleporteren.

Instagram