Ga naar de inhoud

Admiral Freebee

— b

  • zo 14 juli

14:35

    Al meer dan twee decennia geldt Admiral Freebee als één van de meest artistiek vrijgevochten rockers des vaderlands. Met zijn debuutalbum uit 2003 en singles als ‘Rags’n’Run’ en ‘Einstein Brain’ veroverde hij meteen het hart van gitaarminnend België. Zijn rauwe en onversneden liveshows deden de rest. Album na album blijft Freebee zichzelf heruitvinden en experimenteren, zonder het vuur in z’n rock’n’roll hart te doven. Wie z’n hits wil tellen heeft aan één hand niet genoeg.

    Eerder dit jaar werd de boeiende carrière van Admiral Freebee (of Tom Van Laere, zo je wil) mooi in beeld gebracht door Belpop. In het zog daarvan hernam hij integraal zijn debuutalbum in een uitverkochte AB.  Het werd een roemrijke terugkeer, met laaiend enthousiaste reacties bij zowel pers als publiek.

    Het oeuvre van Admiral Freebee is echter vele malen groter dan enkel dat debuut. Daarenboven staat hij met z’n band garant voor alle ingrediënten die een concert tot een echte én intense beleving kunnen maken. Admiral Freebee op Cactusfestival… say no more!